Simba's Doggie 4-daagse

Simba’s Doggie 4-daagse is een hikingweekend wat zich afspeelt in het Zuid Limburgs Heuvellandschap vol avontuur, uitdaging maar ook adembenemende uitzichten.

En dit alles op een terrein wat onze wandelroedel absoluut lift naar de zogeheten ‘next level’ door de aanzienlijke hoogteverschillen, pittige klimmetjes en afdalingen en niet alledaagse offroad wandelpaden.

Hiking ervaring, een gedreven wil om gezamenlijk als groep tot het uiterste te gaan en de nodige dosis durf zijn dan ook tijdens dit weekend zeker een pré. Evenals professionele, degelijke wandelschoenen (type AB of B) met een nog goed profiel en comfortabele sokken.

Met name bij onze wandeling, welke zich afspeelt in de omgeving van de Sint Pietersberg, vragen wij om onze viervoeters een tuig te laten dragen (bij voorkeur een Ruffwear Webmaster). Tijdens deze trail bewandelen we smalle offroad bospaden langs grote dieptes waarbij we verschillende (natuurlijke) obstakels tegen kunnen komen. Juist hierdoor is een dergelijk tuig absoluut vereist voor de veiligheid maar ook om praktische redenen.

Het décor wat je zoal kunt verwachten bestaat uit een combinatie van boerenlandschappen tussen glooiende heuvels met idyllische boomgaarden, steile hellingbossen, slingerende zandweggetjes en holle wandelpaden. Maar ook de voor Zuid Limburg zo typerende mergelgroeves en/of -grotten en talloze kruismonumentjes kom je tegen langs de routes.

We slaan ons Doggie 4-daagse kamp op midden tussen de schilderachtige heuvels op een landelijk gelegen camping. Wees er daarom op bedacht dat je bent voorzien van een complete kampeerequipment voor drie overnachtingen onder de sterrenhemel.

Na een dagprogramma van circa 5 uur bestaat de mogelijkheid om in de avond samen na te genieten van alle avonturen tijdens bijvoorbeeld een BBQ bij onze 'campbase' of kunnen we, desgewenst, een avond inplannen voor een etentje “buiten de deur” in een hondvriendelijk restaurant in de omgeving.

Altijd al gedroomd van lekker, stevige wandelingen samen met jouw viervoeter tussen de Zuid Limburgse heuvels voor het absolute ‘vakantie in eigen land’ gevoel? Genieten van heerlijk stukje ambachtelijke vlaai en wil je jezelf keer op keer laten verassen door prachtige doorkijkjes langs de trails?

Ga dan samen met ons mee op avontuur tijdens Simba’s Doggie 4-daagse!

Voor deze outdoor special van Simba’s Adventures zijn slechts een beperkt aantal plekjes beschikbaar omdat we, in tegenstelling tot onze reguliere wandelingen, met een kleine groep werken. Wacht daarom zeker niet al te lang met het maken van je boeking.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's 'Doggie 4-daagse’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)

Geboortedatum deelnemer(s)

Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)

Ras hond(en)

Geboortedatum hond(en)

Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S DOGGIE 4-DAAGSE 2021

FOTO'S DOGGIE 4-DAAGSE 2019

FOTO'S DOGGIE 4-DAAGSE 2018

FOTO'S DOGGIE 4-DAAGSE 2017

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba’s eerst volgende Doggie 4-daagse vindt plaats op:

Donderdag 23 mei - dinsdag 28 mei 2024 (nog 10 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn € 449,00 per persoon. Reis je alleen dan wordt een toeslag berekend.

Vier avontuurlijke trails plus inloopwandeling op dag van aankomst begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van het weekend en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

5 Overnachtingen op een landelijk gelegen camping

Verblijf voor de hond

Toeristenbelasting

Exclusief:

Kampeerequipment

Alle maaltijden en drankjes

Simba's Doggie 4-daagse is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

DOGGIE 4-DAAGSE OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel