Wandelvrienden over Simba's Adventures Dogwalks

Super leuk om met enthousiaste honden en hun gelijk gestemde baasjes nieuwe gebieden te ontdekken. Dit onder leiding van een goede gids. Hierdoor wandel je zorgeloos samen met je hond en kan je volop van de omgeving genieten.

Hond blij, baasje blij!

Daphne van den Boomen - Kerpel
Dommel

Goed georganiseerd, afwisselend, iedere wandeling is leuk en heeft z'n eigen charme.

Heb je geen zin om alleen te wandelen, haak dan zeker aan bij Simba's Adventures. Lekker de natuur in met een leuke groep mensen. Door mee te lopen met de groep en de gezellige kletspraatjes vliegen de kilometers ongemerkt voorbij.

Keer op keer kijk ik weer uit naar de volgende wandeling.

Christien Smit

Ik wandelde zomer 2015 voor het eerst met Simba’s Adventures mee met mijn hond Yuna.

Door het enthousiasme van de organisatie, de geweldig mooie trails en niet te vergeten gemoedelijke sfeer onder het gezelschap ben ik aangestoken met het ‘Simbavirus’ en heb ik inmiddels al vele wandelavonturen meegemaakt!

Jacqueline Wilbers
Yuna

De Biesbosch Experience was echt top!

Onze labradoodle pup van 7 maanden bleek echte zeebenen te hebben. Hij vond het allemaal prima en ging heerlijk liggen in de kano. De wandelingen waren ook super. Lekker relaxed alles en in een prachtig stuk natuur. Afwisseling tussen roeien en wandelen was ook goed te doen.

Het is zeker de moeite waard geweest!

Wendy Groenendijk
Gabber

Door Simba's vele mooie, nieuwe plekjes in de lage landen ontdekt met onze viervoeters.

Nederland is prachtig!

Katrijn Ingelbrecht
Fuji & Geisha

Goed georganiseerd, mooie en afwisselende wandelingen en een fijn, relaxte sfeer.

TOP!

Nooit verwacht en toch gekregen
(Simba's Into The Wild; kabouterdorp)...

Emy Schmidt

Wat is begonnen als een wandeling pardoes geboekt bij Simba's Adventures en reuze was meegevallen, hebben we ons door de twee enthousiaste dames (Angelique en Sandra) laten overhalen om de eerste volgende wandeling weer mee te doen met onze twee viervoeters Aiko en Akela.

Ondertussen hebben we de smaak goed te pakken en hebben zo goed als geen wandeling gemist het voorbije jaar. Inmiddels zijn we op veel plekjes geweest en prachtige natuurgebieden in Nederland waar zowel de honden als wij zelf van al dit moois genieten .

We zijn blij dat we op deze manier ons drukke gezinnetje kunnen ontvluchten en ontspannen met opgeladen batterijtjes terug naar huis keren.

De wandelingen zijn prima georganiseerd zowel voor de baasjes als de hondjes . We zijn blij om deel uit te maken van deze leuke, actieve groep en kijken al uit naar de eerstvolgende wandeling.

Dirk & Marleen
Aiko & Akela

Een paar weken geleden hebben we meegewandeld met de Valentijnswandeling in Oosterbeek.

Super gezellige wandeling en de trail was goed uitgezet. We hebben onderweg veel mooie plekjes kunnen zien.

Het is zeker de moeite waard geweest!

Virginia van Zitteren
Takashi

Wandelen met Simba's Adventures is altijd een feestje, op telkens weer nieuwe mooie plekken en altijd met gezellige mensen.

Zelf vind ik het dubbelfijn, om naast mijn drukke werk waarin ik zelf alles moet regelen, het helemaal uit handen te geven en lekker ontspannen mee te hobbelen.

Bianca Moscoso
KiYa

Ik heb, met mijn Shiba Inu Hayato en één keer met mijn Chihuahua kruising Dondertje, al een paar keer meegewandeld met Simba’s Adventures Dogwalks.

De wandelroutes lopen door schitterende gebieden en zijn heel divers van terrein. Iedere wandeling is weer anders en ook verschillen de deelnemers per keer en komen deze niet alleen uit Nederland. Qua afstanden is er voldoende aanbod. Genoeg keuze uit korte wandelingen voor de wat minder fanatieke wandelaars maar ook voor de langere afstandswandelaars is er genoeg uitdaging en afwisseling qua wandelingen.
 
De groep wandelaars bestond keer op keer uit een heel gemengd, gezellig gezelschap van hondeneigenaars en hun snuffel(s) en allemaal gek van wandelen en hun viervoeter(s) en de honden op hun beurt gek van hun baasje(s).

De begeleiding van de wandelingen is écht super en Angelique en Sandra zijn toffe, gezellige, superlieve meiden en alle wandelingen verlopen uiteraard onder het toeziend oog van niemand minder dan Simba.
 
Ben vaker met hondenwandelingen mee geweest, maar als ik heel eerlijk moet zijn, vind ik de wandelingen van Simba’s Adventures Dogwalks  toch de leukste, mooiste en gezelligste. Je voelt je gewoon lekker thuis in de groep en ook de hondjes hebben het altijd reuze naar hun zin.

Kortom, ik zie uit naar mijn volgende wandeling met Simba’s Adventures Dogwalks.

Angelique en Sandra én natuurlijk niet te vergeten Simba ….... bedankt en tot de volgende wandeling!!!

Ellen Pypaert
Hayato & Dondertje

Avontuurlijke, goed verzorgde wandelingen met een verrassende en/of culinaire twist.

Patty Brilman

Het begon allemaal in Oostenrijk, waar ik (Silvia) kennismaakte met Angelique tijdens een wandelvakantie voor honden. We konden het goed met elkaar vinden en ook mijn Jack Russel Saar was van haar gecharmeerd. Angelique bleek in Nederland wandelingen te organiseren en nodigde me uit om een keer mee te wandelen.

Mijn destijds nieuwe vriend (Gert-Jan) had ook een hondje, Jacky, en zij gingen natuurlijk mee op de eerste wandeling. Inmiddels zijn we alweer twee jaar bij elkaar en sindsdien zijn Simba’s wandelingen niet meer weg te denken uit onze agenda.

Angelique en Sandra weten ons iedere keer weer te verrassen met prachtige natuur, uitdagende trajecten en veel gezelligheid. Onze hondjes staan iedere keer letterlijk te springen om mee op pad te gaan. We wisten al dat ons eigen Nederland prachtig is, maar door Simba’s wordt dat nog maar eens benadrukt!

Iedere wandeling is meer dan de moeite waard, dus een keuze maken is eigenlijk onmogelijk. Als we toch zouden kiezen dan zijn onze hoogtepunten van het afgelopen jaar het struinen door duin en strand in het kustgebied van Noord-Holland, het peddelen door de Biesbosch en de Happy Valentine.

Daarnaast staan Angelique en Sandra open voor ideeën, aangezien we het afgelopen jaar vanuit Simba’s Adventures mee hebben gedaan aan twee Dog Survivals en een Simba’s kampeerweekend hebben beleefd met de ‘stamgasten’. Deze evenementen waren ook absolute toppers!

We hebben tenslotte ontzettend veel zin om met Simba’s Adventures de grens over te gaan 'To the Mountains' en naar Beautiful Ninglinspo. Verder kijken we natuurlijk ook uit naar alle toekomstige Nederlandse wandelingen en nieuwe activiteiten en plannen die Simba’s Adventures ons biedt!

Veel liefs en succes!

Silvia Langelaar & Gert-Jan van den Broek
Saar & Jacky

Wandelen met Simba's Adventures is hartstikke fijn en gezellig. Vooral als je van natuur houdt. De gidsen nemen je mee naar verschillende locaties zoals het bos, de duinen, het strand enz. Het gehele jaar door.

In de zomer is nog leuker met een BBQ erbij. Gezellig! Ook zijn de wandelgroepen altijd erg leuk.

Kortom, mijn hond en ik beleven veel plezier en genieten keer op keer tijdens de wandelingen van Simba's Adventures.

Evie Hulsbosch
Naruto

Al meerdere jaren organiseert Simba's Adventures onvergetelijke groepswandelingen. Iedere wandeling is tot de puntjes uitgewerkt met prachtige thema's. Zij gaan 'to infinity and beyond' om er het beste van te maken.

Daar bovenop denken ze aan diegene in nood. Van het steunen van WWF tot aan de Simba's Santa Walk ten behoeve van onze Shiba Rescue. Doe zo voort dames.

Een aanrader voor iedereen!

Tamara Mouthaan
Shinju, Ryu, Foxy, Furo & Saki

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel