Simba's Wandelavonturen

"A perfect gift for anyone that loves the OUTDOORS, is INVITING them on an adventure.

Ben Stookesberry

 

Wat is er leuker dan met jouw eigen trouwe viervoeter de allermooiste plekjes te ontdekken, te genieten van de prachtige natuur welke Nederland rijk is, samen actief bezig te zijn maar tegelijkertijd ook tot rust te komen in een relaxte, ontspannen omgeving voor een ultiem mindfulness moment. En, last but not least, met dit samenzijn de ultieme band met je beste maatje nog intenser te maken…

Wandelen is HOT. De tijd dat deze activiteit behoorde tot het geiten wollen sokken imago lijkt almaar meer in de schaduw te verdwijnen van een opkomende trend en nieuwe lifestyle, ‘outdoor’ erop uit met de hond.

Simba’s Adventures kiest met uiterste zorg en vol overgave elke keer weer bijzondere locaties uit voor het uitzetten van te gekke trails, door dichtbegroeide bossen, heuvelachtige bloeiende heidevelden en ruige uitgestrekte duinvlaktes waar hier en daar een pittoresk meertje opduikt.

Om de beleving van het alom bekende “Dolce Vita’ gevoel nog meer tot leven te brengen, biedt Simba’s Adventures niet slechts een prachtige wandeling maar probeert van elk nieuw event weer iets speciaals te maken. Zoals bijvoorbeeld een native BBQ voorafgaand aan een verrassende avondwandeling tussen de stuifduinen van Soesterberg, een tapas in een oergezellige boerenhoeve na afloop van één van haar XXL wandelingen of in combinatie met een heuse strandpicknick met hoog hippie gehalte tijdens haar ‘Bohemian Summer Walk ’.

Simba’s Adventures is ontstaan door de passie wandelingen te organiseren voor vrienden en bekenden. Grote drijfveer hierin is zonder twijfel altijd de herplaatste Shiba Simba geweest wie inmiddels alweer sinds bijna tweeënhalf jaar haar gouden mand heeft gevonden bij Angelique Renard, eigenaresse van dit nog vrij jonge bedrijfje. Voor meer achtergrond informatie over Simba en Angelique verwijzen wij je graag door naar de pagina op deze website ‘Over Ons’.

Naast de reguliere wandelingen, organiseert Simba’s Adventures tevens benefiet wandelingen voor het goede doel. Zo heeft er in december 2015 een heuse ‘Santa Walk’ plaatsgevonden voor alle Japanse rashonden ten bate van Shiba Rescue en onlangs tijdens de wereldwijde campagne Earth Hour van het Wereld Natuur Fonds een spannende lampionnentocht door de donkere bossen van Rotterdam.

Farm Food Hondenvoeding sponsort sinds 2015 jaar alle hondenwandelingen van Simba’s Adventures middels goedgevulde goodiebags welke elke deelnemende hond cadeau meekrijgt als leuke verrassing. Hier is de organisatie uiteraard berentrots op dat een dergelijk grote naam in de hondenwereld haar op deze wijze support.

Nieuwsgierig geworden naar meer? Graag nodigen wij je uit eens samen met onze roedel op pad te gaan om zelf de sfeer te kunnen proeven van een dagje Simba’s Adventures.

Tot ziens bij Simba's Adventures!

Volg Simba's Adventures Dogwalks op:

   ​          

Op al onze wandelingen / outdoor activiteiten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel