Angelique

“What you think, you become 

What you feel, you attract. 

What you imagine, you create.” 

BUDDHA 

 

Elke ontmoeting, elke gebeurtenis, elk nieuw avontuur brengt je naar een zeker punt een nieuwe weg in te slaan. Soms gedwongen, soms zelf bepaald. Maar ik ben ervan overtuigd dat niets gebeurd zonder een absolute reden en voorbestemde weg er naar toe om hier uiteindelijk zelf verder in te kunnen groeien. 

Wat ooit werd geboren uit een enthousiast gestarte hobby met als grote inspiratie bron mijn hond Simba heeft geresulteerd mijn, in de loop der jaren opgebouwde en ontwikkelde skills om te zetten in een eigen business. 

Afkomstig uit een ondernemersfamilie kruipt het bloed toch vaak verder dan waar het niet gaan kan. Na enige jaren mij te hebben begeven op het communicatieve, commerciële maar ook zeker organisatorische vlak in diverse branches, zowel vrijwillig als betaald, heb ik besloten weer terug te gaan naar mijn oorspronkelijke roots…de mode… 

Vanuit de eigen outdoor activiteiten met mijn Shiba Simba, loop ik vaak tegen het feit dat er te weinig echt leuke, hippe wandelkleding op de markt te vinden is die ook nog eens comfortabel is én de praktische eigenschappen bezit waaraan deze moet voldoen. Door de georganiseerde, avontuurlijke hondenwandelingen waarmee Simba’s Adventures ooit tot leven is geroepen, is het idee tot stand gekomen hier meer mee te willen doen. Dit door mijn ervaring in het ondernemerschap, de fashion en mijn passie om conceptmatig een project van A tot Z succesvol neer te  willen zetten, samen te voegen in mijn eigen Simba’s Adventures. 

Naast Simba’s Adventures ben ik vrijwilligster voor het Wereld Natuurfonds en Nippon Inu, een organisatie in Nederland voor de Japanse rashonden waar ik meewerk aan het neerzetten van evenementen en hondenwandelingen. Ook maak ik deel uit van het team Welcome 2 Rotterdam Prince Party, een non profit organisatie door fans voor fans wie op Europees niveau tribute feesten organiseert in het teken van muzikaal genie Prince. 

De schaarse vrije tijd welke overblijft vul ik maar al te graag in met mijn grote liefde voor dansen. Een andere rode draad in mijn leven welke ooit is gestart tijdens mijn derde levensjaar. Dansen maakt mij blij, houd me positief en voorziet me van een flinke boost aan energie om me in mijn ondernemende en drukke leventje staande te houden waarin streven naar perfectie hoog in het vaandel staat. 

Met Simba’s Adventures hopen Simba en ik jullie een klein beetje mee te kunnen nemen in onze wereld. Onze avonturen, onze creativiteit, onze passies, onze dromen en ons houden van al het moois wat moeder natuur ons bied. 

Welkom bij Simba’s Adventures! 

Angelique.   

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel