Simba's Into The Wild, Call of the Deers

De meest ultieme ‘wildlife experience’ die er is!

Simba’s Into The Wild, Call of the Deers is een logisch vervolg op het succesvolle Simba’s Into The Wild. Een avontuur in de Nederlandse wildernis waarbij er, naast het lopen van een uitdagende maar gevarieerde trail, de absolute nadruk ligt op het spotten van…WILD…

Deze wandeling kenmerkt zich door een route waarbij we al struinend letterlijk de wildernis in trekken op zoek naar onder andere herten, vossen en ander wild. Geen saaie, bestaande wandelpaden maar op avontuur via een eigen gemaakte off road trail die je meeneemt naar de mooiste plekjes van dit reservaat. Weliswaar zonder de honden maar een belevenis die je niet gemist mag hebben.

Dwars over uitgestrekte vlaktes waarbij we diverse duintoppen gaan trotseren en je na een dergelijke klim wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht. Maar ook verwilderde bossen met hier en daar een omgevallen boom die het pad doorkruist en een keur aan kanalen maken deel uit van deze wandelroute vol onverwachte verrassingen.

Kortom, een onvergetelijke ervaring die je MOET hebben beleefd.

Into The Wild, Call of the Deers speelt zich af tijdens de bronstijd van de damherten. Het zogenaamde burlen wat hiermee gepaard gaat, kenmerkt zich door een hard oergeluid welke de mannetjes maken wanneer ze zich opmaken voor de orde plaatsing binnen de roedel maar ook om de hindes (vrouwtjes herten) mee te verleiden.

In tegenstelling tot alle andere wandelingen van Simba’s Adventures wordt er tijdens ‘Into The Wild’ gewerkt met een kleine, besloten groep van maximaal 10 personen inclusief onze eigen crew. Zorg er daarom voor dat je jouw ticket op tijd hebt geclaimed en zo ook deel uit kan maken van Simba’s nieuwe groep ‘wild – hikers’.

Durf je de uitdaging aan en wil je deel uit maken van de Into The Wild, Call of the Deers groep?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Into The Wild, Call of the Deers’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO’S SIMBA’S INTO THE WILD, CALL OF THE DEERS 2017

FOTO’S SIMBA’S INTO THE WILD, CALL OF THE DEERS 2016

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's Into The Wild, Call of the Deers vindt dit jaar plaats op:

Op aanvraag.

De inschrijvingskosten zijn € 25,00 per persoon.

​Inclusief: Avontuurlijke trail begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, entree tot het reservaat, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een te gek gezelschap!

Simba's Into The Wild wandelingen zijn zonder honden. Dit heeft te maken met het wildspotten en omdat er geen honden zijn toegestaan in dit natuurgebied.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel