Simba's Alpe d'HuZes XXL Walk for KWF

3 Etappes in 1 trail…

JIJ bepaalt JOUW eigen kilometers. Ga je voor Easy Going (circa 7km), More Challenging (10+ km) of...Xtreme (15+ km).

En dit alles in een bijna oneindig, uitgestrekt natuurgebied waar bos en heide samen komen in een heuvelachtig landschap. Naast Shiba Rescue en het Wereld Natuur Fonds zet Simba's Adventures zich in voor de KWF Kanker Bestrijding met haar benefiet wandeling Simba's Alpe d'HuZes XXL Walk.

In een prachtig stukje Nederland zetten we een uitdagende trail uit geheel in het teken van het inmiddels niet meer weg te denken wereldwijde evenement Alpe d’HuZes in de Franse alpen. Maar liefst 3 routes worden er deze dag aangeboden waarmee jij jezelf kunt uitdagen en eventueel extra laten sponsoren door familie en vrienden voor de gelopen kilometers.

Een prachtige route door een variërend landschap van heide, dichtbegroeide bossen en zandvlaktes met grote hoogte verschillen. Het woongebied waarin onder andere herten, zwijnen, vossen, Schotse Hooglanders en wilde paarden zich schuilhouden.

Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’HuZes beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.

Lijkt het je ook leuk om samen met Simba en onze roedel deze mooie trail te lopen en hiermee tegelijkertijd het goede doel te steunen?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Alpe d’HuZes XXL Walk’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

AANMELDEN

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO’S SIMBA’S ALPE D’ HUZES XXL WALK

Wandel ook jij gezellig mee?

De inschrijvingskosten zijn € 12,50 p.p. waarvan € 5,00 rechtstreeks wordt gedoneerd aan het KWF Kanker Fonds .

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel