Simba's Campfire Explorer - Midweek

Lac de la Haute Sûre, met alleen de naam al lijk je je te wanen ergens middenin de Méditerranée. Niets is minder waar. De locatie van dit 4-daagse programma in de Luxemburgse Ardennen is met de auto binnen zo’n goede drie uur al te bereiken.

Welcome to the jungle

Ongerepte jungle, natuurlijke opstakels, 100% avontuur, smalle kronkelende bospaden en dichte begroeing. En wat een bomen. Metershoog. Eindeloze aantallen welke statig uitrijken ver boven ons. Kortom even volledig  disconnecten van de programmering en prikkels waaraan we vaak dagelijks worden blootgesteld en verbinden met de natuur.

Beauty at its purest

Pittige klimmetjes afgewisseld met flinke afdalingen weer terug naar oeverniveau maken van de routes een absolute work-out voor baas en hond. Maar oh boy, wat is het deze intensieve inspanning waard zodra je ‘on top’ telkens weer wordt verrast met een letterlijk hoogtepunt. Oogverblindende vergezichten op grote hoogte met ver onder je rivier de Sûre welke in sierlijke bochten haar pad baant door dit niet normaal prachtige natuurpark.

Front row genieten van het betoverende en rustgevende uitzicht voor precies dat ultieme zenn momentje tijdens een welverdiende lunch voordat we aan de tweede helft gaan beginnen van de hike. Gewoon even zijn, in het nu. Omringd door een ongekende schoonheid.

Let’s ROCK this

Last but zeker not least hebben we als absolute kers op de taart een trail voor je waarbij we letterlijk gaan ROCKEN op de hanenKAM van de Molberlee. Yesss, een heuse bergkam welke deel uit maakt van de long distance wandelroute ‘Escpardenne Lee Trail’ waarvan we de meest spectaculaire highlight eruit hebben gehaald en hier omheen een rondweg gemaakt.

Thrills gegarandeerd. Woods, woods, woods en slechts een smal, rotsig bergpad. That’s all there is. En zeg nu eerlijk, wat heb je meer nodig dan deze stunning nature om je heen. Gooi al je klim en klauter skills maar uit de kast want technisch wordt het zeker op dit sensationele stukje.

Tijdens deze midweek worden jij en je viervoeter gevraagd om keer op keer tot het uiterste te gaan, het beste uit jezelf te halen en de uitdaging aan te gaan met al wat op je pad gaat komen. Samen met de deelnemende roedel motiveer je elkaar om grenzen te verleggen en obstakels te overwinnen tijdens drie super vette routes rondom het Lac de La Haute Sûre.

We werken met één base camp waar we na alle wandelingen terugkeren om te overnachten. Per wandeldag zijn we zo'n 5 tot 6 uur onderweg en dragen we elk een door jezelf verzorgd lunchpakket, drinken en snacks in de rugzak.

Luxe POD’s

Tijdens de Campfire Explorer - Midweek slapen we in een POD. Dit is een houten hut met rond dak waarin twee tot vier personen kunnen slapen. Echter adviseren we in combinatie met de woefers om dit te beperken tot twee volwassenen.

Alle PODS’s zijn voorzien van een eigen douche en toilet wat natuurlijk super chill is na een lange dag op pad te zijn geweest. Verder heeft je tijdelijke crib een 2-persoonsbed plus een 2-persoons slaapbankje en biedt het alle keukenbenodigheden zoals een koelkastje, electrische kookplaatjes, een spoelbak en serviesgoed. Ook hebben de POD’s een gezellige houten picknicktafel met bankjes in de voortuin staan.

Campfire BBQ

Een echte campfire BBQ mag natuurlijk niet ontbreken binnen ons buitenleven in the outdoors tijdens de midweek. Hoe leuk is het om gezellig nog even na te praten over alle wilde avonturen welke we samen hebben beleefd die dag met een hapje en een drankje. Uiteraard is een ieder vrij om hieraan deel te nemen. Gaat je voorkeur ernaar uit om na een intensieve wandeling lekker weg te cocoonen in de POD met een goed boek en je furry friend aan je voeten dan is dit natuurlijk ook helemaal ok. Feel free to join.

Flow

Actief ontspannen aan het stuwmeer van het Lac de la Haute Sûre. Wil jij, als een echte explorer, het gebied ook eens vanaf het water ontdekken. Pak dan nu je kans. Optioneel kun je de midweek uitbreiden met een dagje waterpret op de SUP of met een kajak. Just go down to the river and flow.

Deze extra optie ‘Flow’ kost € 55,00 en is inclusief materiaal, begeleiding en uiteraard zorgen wij voor de mooiste plaatjes van jou en jouw viervoeter.

Voor deze outdoor special van Simba's Adventures zijn slechts een beperkt aantal plekjes beschikbaar omdat we, in tegenstelling tot onze reguliere wandelingen, met een kleine groep werken. Wacht daarom zeker niet te lang met het maken van je boeking.

Be like Simba, be an explorer and JOIN.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ’Campfire Explorer - Midweek’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)

Geboortedatum deelnemer(s)

Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)

Ras hond(en)

Geboortedatum hond(en)

Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO’S CAMPFIRE EXPLORER – MIDWEEK TRY OUT 2022

Durf jij de uitdaging aan?

Simba’s eerst volgende Campfire Explorer - Midweek vindt plaats op:

Zondag 15 september - vrijdag 20 september 2024 (nog 8 plekjes)

De inschrijvingskosten zijn vanaf € 525,00.

Slaap je liever alleen in een huisje dan rekenen wij een alleen reizigers-toeslag.

Inclusief:

Drie avontuurlijke trails begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke foto reportage van de midweek en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

5 overnachtingen

Informatiepakket op reis met de hond naar Luxemburg regels & wetgeving

Exclusief:

Toeslag voor de hond(-en) € 6,00 per hond per nacht

Beddengoed (optioneel) € 10,00 per persoon

Vervoer naar de wandelroutes

Alle maaltijden

Simba’s Campfire Expplorer is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

CAMPFIRE EXPLORER - MIDWEEK OP FACEBOOK

Hiking weekend of midweek in Luxemburg op maat

Lijkt het je te gek om samen met jouw canicross of bijvoorbeeld dogsurvival maatjes dit avontuur aan te gaan of gewoon een stel leuke vrienden met hun woofers? Kortom jouw eigen privé roedel. Mail ons voor de mogelijkheden. Bij een groep van minimaal 6-10 personen kunnen wij een speciaal op maat gemaakt hiking weekend of midweek inplannen naast het reguliere programma Simba outdoor activiteiten.

Deze hiking midweek wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel