Simba's Backpack Adventures - Escapardenne Lee Trail...

Escapardenne Lee Trail

Leading Quality Trail, best of Europe

“It’s Not The Mountain We Conquer, But Ourselves” – Edmund Hillary

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid en één zijn met de natuur tijdens dit driedaagse backpack avontuur middenin de wildernis van de Luxemburgse Ardennen.

De Escapardenne Lee Trail neemt je mee op reis door mysterieuze valleien, spannende bergkammetjes en uitgestrekte heuvellandschappen. Lee betekent in het Luxemburgs ‘bergkam’. Avontuurlijke soms steile paden volgen kronkelend hun weg langs rivier de Sauer. Imposante rotspartijen, statige bossen en weidse vergezichten wisselen elkaar af met soms een pittoresk klein dorpje. Kortom, een route welke je keer op keer doet verwonderen met haar schoonheid.

Genieten met een grote G, happy vibes allover en connectie maken met moeder aarde voor een optimaal mind fullness momentje voor jezelf. Heilzame buitenlucht opsnuiven, zuivere energie ontvangen door de rijkelijk beboste omgeving en vitamine D die meewerkt aan de opbouw van een gezond en sterk immuunsysteem. Dit alles in een wereld waar het wildleven rijkelijk bloeit en groeit en letterlijk nieuw leven laat zien. Een nieuw begin na het ontwaken uit haar diepe winterslaap.

Tijdens deze lange afstandswandeling trekken we onze gipsy wandelschoenen weer aan en wandelen we met eigen ‘crib’ op de rug van camping naar camping waarbij dagelijks een afstand wordt gehiked van circa 15 tot 20 km. Ceremonieel luiden we dit adventure in met een gezellige native BBQ op dag van aankomst.

Hiken met volledige bepakking op avontuurlijke paden vraagt het nodige. Fysiek, mentaal maar ook zeker een flinke dosis wilskracht en uitdaging. Ons team begeleidt haar deelnemers op het traject naar dit extreem vette avontuur toe met onder anderen trainingsprogramma’s en een toolbox wandelen op offroad, bergachtig terrein met de hond. Maar uiteraard ook door middel van het adviseren met betrekking tot gear en equipment voor een onbezorgde trip.

Onderweg werken we als groep samen en motiveren we elkaar om deze missie met een dikke 10 te doen slagen. Het gezelschap bestaat uit maximaal 6 personen plus Simba gidsen. We kiezen bewust voor een selectief aantal omdat zeker dergelijke wandelavonturen de nodige persoonlijke begeleiding en aandacht vragen welke hoog in het vaandel staan bij Simba’s Adventures.

Ben jij een echte power vrouw of man die bereid is om grenzen te verleggen, de leeuw in jezelf los te laten en hierdoor, naast het beleven van een absoluut te gekke hike, ook misschien als mens een stukje te willen groeien? Heb je zin om samen met gelijkgestemden te verbinden, je vleugels te spreiden en gezamenlijk deze reis te gaan maken komend voorjaar?

Meld je dan zeker aan om misschien wel binnenkort deze bijzondere experience te mogen toevoegen als nieuw hoofdstuk van jouw eigen avonturenboek.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ’Backpack Adventures - Escapardenne Lee Trail’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)

Geboortedatum deelnemer(s)

Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)

Ras hond(en)

Geboortedatum hond(en)

Geslacht hond(en)

BOEK NU

FOTO'S ESCAPARDENNE LEE TRAIL 2022

FOTO'S ESCAPARDENNE LEE TRAIL 2021

Durf jij de uitdaging aan?

Simba’s eerst volgende Backpack Adventures - Lee Trail vindt plaats op:

Donderdag 9 mei - maandag 13 mei 2024 (nog 6 plekjes)

De inschrijvingskosten zijn € 375,00

Inclusief:

Drie avontuurlijke trails begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke foto reportage van de week en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

4 Campingovernachtingen

1 trainings- en voorbereidingsdag in Nederland

Informatiepakket op reis met de hond naar Luxemburg regels & wetgeving

Toolbox wandelen met de hond op avontuurlijk, bergachtig terrein vol natuurlijke obstakels

Exclusief:

Ontbijt, lunch en avondeten

Reis- en ongevallenverzekering

Reiskosten naar locatie

Optioneel kun je ervoor kiezen om dit wandelavontuur te upgraden naar een deLUXE variant waarbij je slaapt in een POD, trekkershut of safaritent en hierdoor geen eigen tentje (nog) hoeft aan te schaffen of mee te brengen. Wel ben je in dit geval, behalve de luxe van een eigen "huisje", nog wel zelfvoorzienend met betrekking tot slaapzak en kookstelletje. Wij vragen voor deze upgrade een bijbetaling van € 150,00 bovenop het standaard backpackers tarief.

GRATIS BAGAGE TRANSPORT

Lijkt zo'n rondtrekkend bestaan tijdens één van Simba's backpackavonturen in Luxemburg je helemaal geweldig maar is jouw lijf niet gemaakt om met zware bepakking velen kilometers af te leggen tijdens dergelijk intensieve tochten in de bergen dan hebben we goed nieuws. De mogelijkheid bestaat om je backback GRATIS per shuttle busje te laten vervoeren van accommodatie naar accommodatie. Zo kun je toch 100% de gypsy beleving ervaren maar dan net even op een iets relaxtere manier.

Simba's Backpack Adventures - Escapardenne Lee Trail is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

SIMBA'S BACKPACK ADVENTURES - ESCAPARDENNE LEE TRAIL OP FACEBOOK

Om veiligheidsredenen is dit wandelavontuur alleen mogelijk deel te nemen met één hond op één begeleider waarbij een uitstekende connectie en gehoorzaamheid is vereist.

Dit hiking weekend wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel