Simba's Müllerthal Challenge - Weekend Experience (voorjaar)

Soms zijn zaken met geen camera vast te leggen maar moet je dit zelf beleven, de sfeer van de omgeving proeven, het gevoel ervaren en je laten betoveren door het magische decor waarbij het lijkt honderden jaren terug te gaan in de tijd en je in een bijna surrealistisch landschap te bevinden als van Lord of the Rings. Torenhoge, bemoste bomen, indrukwekkende rots massieven waarin bijna overal wel een gezicht is te zien, nauwe kloof doorgangen en avontuurlijke, slingerende bospaden die worden afgewisseld met onregelmatige traptreden gemaakt uit grote keien die leiden naar een spannende grot. Dit alles omringd door een bijna geruisloze stilte in een gebied wat bol staat van eeuwenoude mythen en sagen.

Simba's Müllerthal Challenge Weekend Experience gaat verder dan slechts het lopen van een avontuurlijke trail. Dit nieuwe programma neemt je in een vogelvlucht mee naar de absolute must see highlights van een betoverend, sprookjesachtig terrein.

In deze totaal andere wereld worden jij en je viervoeter gevraagd om keer op keer tot het uiterste te gaan, het beste uit jezelf te halen en de uitdaging aan te gaan met al wat op je pad gaat komen. Samen met de deelnemende roedel motiveer je elkaar om grenzen te verleggen en obstakels te overwinnen tijdens drie super vette routes in en rondom het Müllerthal.

We werken met één base camp waar we na alle wandelingen terugkeren om te overnachten. Per wandeldag zijn we zo'n 5 tot 6 uur onderweg en dragen we elk een door jezelf verzorgd lunchpakket, drinken en snacks in de rugzak.

Onze base camp is een 100% hondvriendelijke camping welke is gelegen aan de bosrand met directe toegang tot een tal van wandelroutes langs spectaculaire kloven en oogverblindende vergezichten.

Helemaal passend in het thema verblijven we in POD's. Deze schattige houten verblijven zijn voorzien van een slaapplaats, kitchenette, toilet en wastafel. Een beperkt aantal heeft zelfs de luxe van een eigen douche.

Voor deze outdoor special van Simba's Adventures zijn slechts een beperkt aantal plekjes beschikbaar omdat we, in tegenstelling tot onze reguliere wandelingen, met een kleine groep werken. Wacht daarom zeker niet te lang met het maken van je boeking.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ’Müllerthal Challenge’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)

Geboortedatum deelnemer(s)

Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)

Ras hond(en)

Geboortedatum hond(en)

Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S MULLERTHAL CHALLENGE WEEKEND EXPERIENCE 2022 (voorjaar)

FOTO'S MULLERTHAL CHALLENGE WEEKEND EXPERIENCE 2021 (voorjaar)

Durf jij de uitdaging aan?

Simba’s eerst volgende Müllerthal Challenge - Weekend Experience vindt plaats op:

Vrijdag 5 april - zondag 7 april 2024 (nog 10 plekjes)

De inschrijvingskosten variëren van € 299,00 - € 325,00 per persoon afhankelijk van POD keuze.

Slaap je liever alleen in een huisje dan rekenen wij een alleen reizigers-toeslag.

Inclusief:

Drie avontuurlijke trails begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke foto reportage van het weekend en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

2 overnachtingen

1 trainings- en voorbereidingsdag in Nederland

Welkomstpakket Müllerthal

Informatiepakket op reis met de hond naar Luxemburg regels & wetgeving

Exclusief:

Toeslag voor de hond(-en) € 5,00 per hond per nacht

Beddengoed (optioneel) € 10,00 per persoon

Vervoer naar de wandelroutes

Alle maaltijden

Simba's Müllerthal Challenge is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

MÜLLERTHAL CHALLENGE WEEKEND EXPERIENCE OP FACEBOOK

Dit hiking weekend wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel