Simba's Müllerthal Challenge - Midweek

Soms zijn zaken met geen camera vast te leggen maar moet je dit zelf beleven, de sfeer van de omgeving proeven, het gevoel ervaren en je laten betoveren door het magische decor waarbij het lijkt honderden jaren terug te gaan in de tijd en je in een bijna surrealistisch landschap te bevinden als van Lord of the Rings. Torenhoge, bemoste bomen, indrukwekkende rots massieven waarin bijna overal wel een gezicht is te zien, nauwe kloof doorgangen en avontuurlijke, slingerende bospaden die worden afgewisseld met onregelmatige traptreden gemaakt uit grote keien die leiden naar een spannende grot. Dit alles omringd door een bijna geruisloze stilte in een gebied wat bol staat van eeuwenoude mythen en sagen.

Simba's Müllerthal Challenge gaat verder dan slechts het lopen van een avontuurlijke trail. Dit nieuwe programma neemt je voor vijf dagen mee naar een totaal andere wereld waarbij jij en je viervoeter worden gevraagd om keer op keer tot het uiterste te gaan, het beste uit jezelf te halen en de uitdaging aan te gaan met al wat op je pad gaat komen. Samen met de deelnemende roedel motiveer je elkaar om grenzen te verleggen en obstakels te overwinnen tijdens vier super vette routes in en rondom het Müllerthal.

We werken met één base camp waar we na alle wandelingen terugkeren om te overnachten. Per wandeldag zijn we zo'n 5 tot 6 uur onderweg en dragen we elk een door jezelf verzorgd lunchpakket, drinken en snacks in de rugzak.  Halverwege de week is er een verplichte rustdag voor baas en hond. Dit om het lichaam de mogelijkheid te geven te herstellen van alle inspanning. Je kunt dan bijvoorbeeld een stadje bezoeken, wat boodschapjes doen of een highlight bekijken welke we niet tijdens de wandeldagen tegen gaan komen.

Onze base camp is een 100% hondvriendelijke accommodatie middenin het oogverblindend stukje natuur waar deze bijzondere week gaat plaatsvinden. Het gebouw stamt uit de 16e eeuw en in de kelder vind je de restanten van de enige oliemolen die bijna volledig is behouden in Luxemburg. Naast het aanbod van heuse hondenkamers met elk een eigen uniek thema, worden hier diverse hondentrainingen en workshops gegeven waarbij, en hoe kan het ook anders, alles in het teken staat van deze furry friend. Met de slechts zeven slaapkamers krijgt het hotel een intiem en knus karakter en zal de Simba groep daarom het exclusieve alleenrecht hebben tot dit tijdelijke verblijf gedurende de 'challenge'.

Voor deze outdoor special van Simba's Adventures zijn slechts een beperkt aantal plekjes beschikbaar omdat we, in tegenstelling to onze reguliere wandelingen, met een kleine groep werken. Wacht daarom zeker niet te lang met het maken van je boeking.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ’Müllerthal Challenge’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)

Geboortedatum deelnemer(s)

Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)

Ras hond(en)

Geboortedatum hond(en)

Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S MULLERTHAL CHALLENGE 2022

FOTO'S MULLERTHAL CHALLENGE 2021

FOTO'S MULLERTHAL CHALLENGE 2020

FOTO'S MULLERTHAL CHALLENGE TRY OUT

Durf jij de uitdaging aan?

Simba’s eerst volgende Müllerthal Challenge vindt plaats op:

Zondag 10 september - vrijdag 15 september 2023 (nog 10 plekjes beschikbaar)

Zondag 8 september - vrijdag 13 september 2024 (nog 10 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten variëren van € 425,00 - € 445,00 per persoon afhankelijk van POD keuze.

Slaap je liever alleen in een huisje dan rekenen wij een alleen reizigers-toeslag.

Inclusief:

Vier avontuurlijke trails begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke foto reportage van de week en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

5 overnachtingen

1 trainings- en voorbereidingsdag in Nederland

Welkomstpakket Müllerthal

Informatiepakket op reis met de hond naar Luxemburg regels & wetgeving

Exclusief:

Toeslag voor de hond(-en) € 5,00 per hond per nacht

Beddengoed (optioneel) € 8,00 per persoon

Vervoer naar de wandelroutes

Alle maaltijden

Simba's Müllerthal Challenge is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

MÜLLERTHAL CHALLENGE OP FACEBOOK

Luxemburg road trip

Wil jij samen met Simba on tour in Luxemburg? Combineer dan deze PAWsome midweek met het allernieuwste programma Simba's Campfire Explorer. Meer informatie over deze vette midweek in de Luxemburgse Ardennen volgt in november. Maximaal avontuur voor een speciale prijs. Boek je beide midweeks dan betaal je geen € 800,00/€ 820,00 maar slechts € 750,00/€ 775,00 (afhankelijk van het type POD). Deze prijs is gebaseerd op een bezetting van twee personen. Slaap je liever alleen in een huisje dan rekenen wij een alleen reizigers-toeslag. Let hierbij wel op dat je voor de twee tussenliggende dagen zelf een accommodatie regelt. Dit kan bijvoorbeeld, afhankelijk van beschikbaarheid, bijvoorbeeld met een verlenging op de camping van het eerste programma of door middel van een vroegere aankomst op de camping waar het tweede programma plaatsvindt.

Deze hiking week wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2023 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel