Simba's Something PAWsome

Simba's Something PAWsome is een super vet wandelavontuur en speciaal georganiseerd voor alle Japanse krulstaarten.

Ons doel is om alle viervoeters en baasjes een onvergetelijk dagje uit te verzorgen vol happy vibes en om dit samen te beleven met oude bekenden of misschien wel nieuwe wandelvrienden.

Grensoverschrijdend

Omdat wij graag zowel onze Nederlandse als Belgische wandelvrienden met ons mee op pad nemen, wordt deze PAWsome trail uitgezet ergens in het zuiden van Nederland waar de grens met buurland België bijna letterlijk om de hoek komt kijken.

De route voor dit wandelavontuur neemt je mee door een ware oase in een mozaïk van heide, vennen, bossen en moerassen. Door dit prachtige, internationale natuurgebied kronkelt het mooiste beekje van Brabant, De Dommel, die we twee maal gaan oversteken.

Let onderweg op de grenspalen die je zeker tegen gaat komen want zo'n circa 50% van Simba's Something PAWsome speelt zich af in Nederland en de overige 50% bij onze zuideburen in België.

Naast een te gekke trail kun je kennis maken met Shiba Boek. De absolute 'must have' voor elk Shiba baasje maar ook de ultieme bijbel vol nuttig leesvoer voor aanstaande ShiMOM's en -DAD's. Ook is er een bestuurslid aanwezig van Nippon Inu, dé Nederlandse vereniging voo de Japanse rashonden die je kan voorzien van alle informatie over dit geweldige ras.

Nerah Photography zet haar beste beentje voor om een mooi fotoverslag te maken ter herinnering van deze gezellige dag. Voorafgaand aan de wandeling is zelfs de mogelijkheid tot een heuse mini shoot van jouw vievoeter(-s) en/of familieportret.

Something PAWsome valt niet onder onze benefiet evenementen maar ook niet onder een reguliere, commerciële Simba wandeling. Elke deelnemende partij doneert namelijk een deel van de opbrengst aan Shiba Rescue. Een organisatie die bemiddelt tussen te herplaatsen Japanse rashonden en een mogelijk nieuw thuis bij een warm opvanggezin. Hiernaast wordt Something PAWsome aangeboden met een gereduceerd wandeltarief.

Ben jij klaar voor Something PAWsome?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. 'Simba's Something PAWsome’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

AANMELDEN

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S SOMETHING PAWSOME 2019

Wandel ook jij gezellig mee?

​Simba's eerst volgende Something PAWsome vindt plaats op:

Zondag 10 mei 2020 (nog 25 plekjes beschikbaar)

Zondag 9 mei 2021 (nog 25 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn € 15,00 per persoon waarvan € 5,00 rechtstreeks wordt gedoneerd aan Shiba Rescue.

Inclusief:

​Avontuurlijke trail van circa 8-10 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Something PAWsome is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

SOMETHING PAWSOME OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel