Bram

Even een kleine voorstelronde:

Ik ben Bram en samen met mijn maatje Tommy ga ik graag op avontuur in de natuur.
Zelf ben ik geboren in 1994 en van kleins af aan opgegroeid met verschillende soorten en maten honden. Ook katten, konijnen, papagaaien en reptielen hebben deel uit gemaakt van mijn jeugd. Het was altijd een gezellige beestenboel in het ouderlijk huis.

Toen ik later op mijzelf ben gaan wonen had ik een aantal reptielen en 2 katten in huis. Toch miste er voor mijn gevoel altijd wat, namelijk een hond. Na flink wat research en plannen werd ik in juni 2017 gewezen op een advertentie van een 8 maanden oude Shiba Inu met de naam Tommy die weg moest vanwege privé problemen bij zijn oude gezinnetje. Na wat telefoontjes over en weer ben ik erheen gegaan om kennis te maken. Direct was ik verliefd! Tommy stond buiten in de tuin klaar met zijn voetbal en nog voor ik mij netjes kon voorstellen waren we al aan het spelen. De klik was zo duidelijk dat ik besloten heb Tommy mee naar huis te nemen.

Tommy is een super vrolijke Shiba Inu die altijd bomvol energie zit. Hij is gek op wandelen het liefst zo vaak en zo lang mogelijk terwijl hij lekker gek doet. Regen liever niet, maar zelfs tijdens een flinke bui gaat meneer uiteindelijk met gemak kilometers mee. Thuis is Tommy vaak juist super rustig en relaxed en kan hij heerlijk tegen je aankruipen na een flinke wandeling om lekker samen bij te komen.

Wij gaan graag samen op pad om lekker actief bezig te zijn. Zowel wandelen als hardlopen vinden wij allebei erg leuk om te doen. Wandelen met zijn tweeën is natuurlijk super leuk maar samen met een gezellige groep is natuurlijk nog veel leuker!

Via een buurtbewoner die ook een Shiba heeft werd ik gewezen op Simba's Santa Walk for Shiba Rescue. Een benefietwandeling georganiseerd door Simba's Adventures Dogwalks. Doordat het voor mij net iets te kort dag was kon ik helaas niet mee maar heb toen wel de Facebook pagina in de gaten gehouden.                                                                                                                                                             
Toen zag ik op 24 maart 2018 iets voorbij komen over een wandeling heel dicht bij mij in de buurt! Simba's Candle light walk for WWF. Last minute geregeld dat ik samen met een vriendin mee kon wandelen. Die avond hebben Tommy en ik het zo ontzettend leuk gehad dat we daarna bijna géén enkele wandeling van Simba's Adventures meer hebben gemist. Elk wandelavontuur is in een ander prachtig natuurgebied en met een eigen specifiek thema. Van wandelen in een sprookjesbos met een pannenkoekenlunch tijdens Simba's Fairy Tale Wood Adventure tot een super vet hiking weekend in de Belgische Ardennen. Van schat zoeken tijdens Simba's Treasure Hunt tot gezellig picknicken tijdens Simba's Bohemian Summer.

Alle wandelingen zijn uniek maar hebben altijd één ding gemeen: je bent samen met je viervoeter op stap met een super leuke roedel waarbij een glimlach altijd wel gegarandeerd is!
 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel