Simba's Treasure Hunt

Ergens diep in de bossen van Brabant ligt een heuse schat verstopt…of is het nu juist bovenop een zandheuvel onder een artistiek gestyled boompje?...

Simba's Treasure Hunt neemt je mee op avontuur in Nationaal natuurpark De Loonse en Drunense Duinen langs een trail vol spannende, kilometers lange kronkelende bospaadjes naar het absolute hoogtepunt van deze wandeling: één van de meest uitgestrekte levende stuifduingebieden van West-Europa.

In deze ‘Brabantse Sahara’ die een totale oppervlakte beslaat van maar liefst 30 vierkante meter aan wit stuifzand probeer je door middel van aanwijzigen een code te kraken om uiteindelijk zo 'Simba’s treasure’ te kunnen vinden.

Maar natuurlijk is er veel meer onderweg te zien dan een giga zandbak tijdens Simba's Treasure Hunt. Het mulle zand waarbij wij onze eigen (offroad) paden creeëren, wordt regelmatig afgewisseld door prachtige heidevelden, heuvelachtige oerbossen en, met een beetje geluk, treffen we ergens in het “verlaten landschap” een verfrissende oase aan die de nodige verkoeling biedt aan onze viervoeters.

Struinen door mul zand is vermoeiend. Een goede conditie voor het deelnemen aan deze trail is daarom een pré evenals goede, stevige wandelschoenen. Bepakt met voldoende water (minimaal 2 liter voor het baasje en 0,5 - 1 liter voor de hond) gaan we gezamelijk de uitdaging aan met als doel Simba's schat te vinden maar ook zeker om op onze weg hier naartoe ultiem te genieten van al het moois wat we op ons pad tegen gaan komen.

Ben jij een echte avonturier, een ware speurneus en houd je wel van een beetje uitdaging? Dan is deze interactieve wandeltocht absoluut iets voor jou!

Pasen zoals Pasen bedoelt is, heerlijk er op uit in een oogverblindend stukje natuur samen met een groep gezellige wandelvrienden én woefers op zoek naar...eitjes...of...is het mogelijk toch iets anders...

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Treasure Hunt’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S TREASURE HUNT 2019

FOTO'S TREASURE HUNT 2018

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Treasure Hunt vindt plaats op:

Maandag 1 april 2024 (nog 15 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn € 35,00 per persoon.

Inclusief:
Avontuurlijke trail van circa 18 km begeleid door 1-2 gidsen van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Treasure Hunt is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over het weekend worden geplaatst:

TREASURE HUNT OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel