Simba's Summer of Love

Simba's Summer of Love is een logisch vervolg op de succesvolle liefdeswandeling 'Happy Valentine' (bekend van het TV-programma BinnensteBuiten) welke in februari 2017 voor het eerst plaatsvond in het plaatsje Oosterbeek, vlakbij Arnhem.

Deze zomerse variant kenmerkt zich door prachtige doorkijken op de uiterwaarden van de Nederrijn, pittige klimmetjes door een heuvelachtig bos, bijzondere historische elementen, speelse bossprengen met talloze kleine watervallen, schattige houten bruggetjes maar ook lange, statige bomenlanen en, last but zeker not least...een echte koninklijke lunch als afsluiter in de tuinen van Kasteel Doorwerth waar ook de hondjes meer dan welkom zijn.

Uiteraard worden onderweg genoeg korte breaks ingelast zodat deze route geschikt is voor elk niveau. Een goede stevige wandelschoen is echter wel aan te raden daar het terrein voor een groot deel bestaat uit onverharde wegen en ‘off-road’ paden.

Omdat Summer of Love een hoogzomer wandeling betreft, starten we deze trail vroeg in de ochtend zodat we op het warmst van de dag in de schaduw van een parasol kunnen aanschuiven bij een royaal gedekte tafel voor de lunch en de hondjes lekker kunnen uitrusten van alle nieuwe indrukken en avonturen samen met de roedel. Speciaal voor Simba’s Adventures Dogwalks heeft Kasteelcafé De Zalmen een heerlijk arrangement samengesteld.

Ben je op deze dag niet op zomervakantie in het buitenland maar wil je wel voor even een echt vakantiegevoel beleven? Boek dan voor jezelf dit sportieve verwendagje weg en neem jouw viervoeter(s) mee op een koninklijk wandelavontuur in een romantische omgeving.

En vergeet niet: “Love is all you need"...

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Summer of Love’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S SUMMER OF LOVE 2020

FOTO'S SUMMER OF LOVE 2019

FOTO'S SUMMER OF LOVE 2018

FOTO'S SUMMER OF LOVE 2017

FOTO'S SUMMER OF LOVE TRY OUT

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Summer of Love vindt plaats op:

Zaterdag 20 juli 2024 (nog 15 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn € 45,00 per persoon.

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 12 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

Lunch in de tuin van Kasteel Doorwerth. Deze koninklijke maaltijd bestaat uit: een huisgemaakt mokje soep, rijk belegde sandwiches van vers gebakken ambachtelijk boerenbrood aangevuld met een lekker kroketje, biologische sappen, melk en mineraal water met een takje munt.

Geef bij je boeking aan of je kiest voor een vegetarische of vleesmaaltijd.

Exclusief:

Overige consumpties.

Summer of love is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

SUMMER OF LOVE OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding. 

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel