Simba's Say NO 2 Yulin

Ver weg in Azië, ver weg van ons vaak hectische bestaan en ver van het bewustzijn van velen onder ons gebeuren zaken waarvoor men soms zijn hoofd in het zand drukt of misschien wel liever over zwijgt en doet alsof het er niet is…

Eens per jaar vindt hier een groot jaarlijks festival plaats…YULIN… Tienduidenden honden (maar ook katten), en hierbij overdrijven we geen enkele nul, worden gedood en opgegeten.

Uiteraard respecteren wij iedere cultuur met haar eigen idealen en eigenzinnige, in onze ogen misschien ietwat vreemde, rituelen. Notabene verschanst ons eigen vleesetend Nederland zich aan de voor India heilige koe en wordt in Zuid Amerika ons lieve huisdiertje de cavia gezien als delicatesse hapje.

Echter... wat er gebeurd in Azië binnen deze massale hondenvleesindustrie gaat werkelijk alle boeken ten buiten. Honden worden gemarteld, pootjes worden vakkundig afgehakt, levend gevild en ondersteboven opgehangen of in een wok gegooid met borrelend kokend water tot krijsends toe. En maakt dit teveel geluid…ach dan wordt de bek afgebonden met ijzerdraad of een aantal tyerips.

Waarom?!... Omdat men ervan overtuigd is dat door het stresshormoon wat wordt aangemaakt tijdens deze lugubere martelingen het vlees een stuk beter smaakt…

Even een voorbeeld. Je zou er toch niet aan moeten denken dat jouw lieverd van de één op de andere dag verdwijnt…gewoonweg…onvindbaar… Wel nu, zelfs eigen huisdieren worden gestolen uit de tuin door malafide handelaren met als afloop…in de hoofdrol staan tijdens het volksfeest Yulin…

Marc Ching met zijn Animal Hope and Wellness Foundation zet zich in tegen deze onhumane praktijken. En soms met gevaar voor eigen leven. Viervoeters worden gered, behandeld en er wordt gezocht naar een betrouwbare forever gouden mand. Maar ook worden slachthuizen opgekocht en wordt er gezocht naar een economisch alternatief voor de locatie bevolking als nieuwe bron van inkomsten waarbij de rechten van het dier niet in het geding komen.

Simba’s Adventures staat volledig achter deze filosofie van de Animal Hope and Wellness Foundation van Marc Ching en zet zich in voor
dierenrechten en vecht tegen de vreselijke praktijken waarvan er nog te weinig mensen weet van hebben in onze Europese wereld.

Om deze gedachten om te zetten in een daadwerkelijke actie organiseert Simba’s Adventures Dogwalks op zondag 26 mei aanstaande een benefietwandeling ten bate van de Animal Hope and Wellness Foundation.

Laat zien dat ook JIJ een diervriendelijk leven belangrijk vindt en dat deze walchelijke praktijken moeten stoppen.

Wandel mee en…Say NO 2 Yulin.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Say NO 2 Yulin'

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

AANMELDEN

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S SAY NO 2 YULIN 2018

Kunnen we ook op jouw steun rekenen?

De inschrijvingskosten zijn € 12,50 p.p. waarvan € 5,00 wordt gedoneerd aan de Animal Hope and Wellness Foundation van Marc Ching.

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 7+, 15+ of 20+ km begeleid door 2-5 gidsen van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een te gek gezelschap.​

Wil je extra doneren aan de Animal Hope and Wellness Foundation van Marc Ching? Dat kan tot uiterlijk 20 mei aanstaande via onderstaand rekeningnummer:

Simba's Adventures te Dordrecht

​NL26 INGB 0007 0361 26

​​Graag onder vermelding van 'SAY NO 2 YULIN EXTRA'

​Simba's Adventures telt dit dan op bij het uiteindelijke totaalbedrag wat is binnengekomen aan donaties rondom Simba's Say NO 2 Yulin 2018 en stort dit in de week van Say NO 2 Yulin naar de Animal Hope and Wellness Foundation.

Say NO 2 Yulin is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

SAY NO 2 YULIN OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding en Piura Skincare.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel