Simba's Beautiful Ninglinspo (najaar)

"It's time for the next level..."

Simba's Beautiful Ninglinspo is een uitdagend hiking weekend in de Belgische Ardennen voor de ervaren wandelaar met een gezonde dosis lef én goede conditie die houdt van avontuur en bereid is om tot het uiterste te gaan samen met zijn/haar viervoeter.

Tijdens deze dagen bezoeken we maar liefst drie vette locaties middenin de Belgische Ardennen waar we samen met de roedel op ontdekkingsreis gaan. We starten met een heerlijke inloopwandeling vanaf de accommodatie op de dag van aankomst. Op zaterdag staat er een dagvullend programma op de agenda tijdens een keiharde workout voor baas en hond tussen de mini bergen waarbij aanzienlijke hoogteverschillen overwonnen moeten worden en de uitdaging wordt aangegaan met diverse elementen van moeder aarde. En last but not least, de romantische Ninglinspo vallei met haar vele schattige watervalletjes als onze vaste afsluiter op de zondag.

Het rauwe, ongelijkmatige terrein van deze locaties bestaat veelal uit dikke, kronkelende boomwortels, blootliggende rotsen en houten bruggetjes en/of loopplanken die glad kunnen zijn. Het is het daarom vereist om professionele wandelschoenen, type AB of B, te dragen met een (nog) goed én schoon profiel. Neem je tijd, kijk waar je je voeten zet maar vergeet vooral niet te genieten van de prachtige natuur die je aan alle kanten omarmt. Voor de honden wordt een Ruffwear Webmaster tuig aanbevolen i.c.m. bijvoorbeeld een Knot-a-Leash lijn. Tijdens alle Simba wandelingen in de Ardennen raden wij, in verband met de veiligheid, het gebruik van een halsband en flexlijn ten strengste af.  

Ter plaatse reiken onze gidsen je bruikbare tools aan met betrekking tot het wandelen met de hond in een avontuurlijk, bergachtig landschap en begeleiden je daar waar nodig. Een goede controle over de hond is gewenst tijdens deze wandelingen.

Avontuurlijke, ruige 'offroad' wandelpaden vragen soms om een stukje improvisatie. Kijk er ook zeker niet vreemd van op dat we wellicht voor situaties komen te staan waarbij er via een alternatieve wijze doorwaardbare rivierbeddingen overgestoken moet worden en daarom 100% waterdichte schoenen een pré zijn.  Ook is het meebrengen van een extra (schone) wandelbroek zeker geen overbodige luxe in een dergelijke omgeving. 

We verblijven dit wandelweekend met de roedel in een hond vriendelijk, landelijke gelegen boerenhoeve waar we in de avond gezamenlijk met elkaar eten en na kunnen genieten van alle belevenissen van die dag.

Voor deze outdoor special van Simba’s Adventures zijn slechts een beperkt aantal plekjes beschikbaar omdat we, in tegenstelling tot onze reguliere wandelingen, met een kleine groep werken. Wacht daarom zeker niet al te lang met het maken van je boeking.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Beautiful Ninglinspo'

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

AANMELDEN

De inschrijfperiode loopt tot uiterlijk 1 maart aanstaande voor Simba's Beautiful Ninglinspo Summer Edition. Voor Simba's Beautiful Ninglinspo in het najaar kun je je aanmelden tot uiterlijk 1 mei. Dit in verband met het tijdig reserveren van alle slaapplaatsen. Voor beiden data geldt zolang beschikbaar.

Hiking weekend in de Ardennen op maat

Lijkt het je te gek om samen met jouw canicross of bijvoorbeeld dogsurvival maatjes dit avontuur aan te gaan? Mail ons voor de mogelijkheden. Bij een groep van minimaal tien personen kunnen wij een speciaal op maat gemaakt hiking weekend inplannen naast het reguliere programma Simba outdoor activiteiten.

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S BEAUTIFUL NINGLINSPO 2018

FOTO'S BEAUTIFUL NINGLINSPO 2017

Durf jij de uitdaging aan en wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Beautiful Ninglinspo vindt weer plaats in het weekend van:

18 tot en met 20 november 2022 (nog 10 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn:

2-persoons appartement € 275,00 per persoon

1-persoons appartement € 375,00 per persoon

Inclusief:

Twee avontuurlijke trails plus inloopwandeling op dag van aankomst begeleid door 2-3 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van het weekend en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

2 Overnachtingen in een landelijk gelegen boerenhoeve

2 Ontbijtbuffetjes

Verblijf voor de hond

Toeristenbelasting

Exclusief:

Lunch en avondeten

​Beautiful Ninglinspo is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over het weekend worden geplaatst:

BEAUTIFUL NINGLINSPO (najaar OP FACEBOOK

Dit wandelweekend gesponsord door Farm Food Hondenvoeding met een rijk gevulde goodiebag voor alle deelnemende honden.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

 • Boek nu

  Ticket 18-20 november 2022
  Ticket 18-20 november 2022

  Binnenkort kan er ook direct online een ticket worden besteld. Dat maakt het boeken van een Simba avontuur nog gemakkelijker.

  Tot dan graag nog even aanmelden via: info@simbasadventures.nl

  Tot snel in the outdoors!

  € 275,00

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2022 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel