Simba's Adventures Dog Survival Team

Op 3 september jongstleden heeft Simba’s Adventures voor het eerst meegedaan aan Dog Survival Zuid Holland wat dit maal werd gehouden in Dordrecht. De thuisbasis van Simba's Adventures, Simba's Adventures Dogwalks en Simba's Adventures Fashion.

Een team van 4 kanjers met hun eigen trouwe viervoeters is de strijd aangegaan en hebben maar liefst 15 obstakels overwonnen. Uiteraard kon de achterban niet ontbreken wie dan ook sportief zo goed als het gehele parcours heeft mee gerend om op het juiste moment de juiste kiekjes te kunnen vastleggen en om niet te vergeten uiteraard het Simba team aan te moedigen bij al die avontuurlijke hindernissen.

Simba's Adventures Survival Team 2016Van links naar rechts: Gert-Jan met zijn Chihuahua Picher Jacky, Silvia met haar Jack Russel Saar, Priscillia met haar Boomer Lana en Katrijn met haar Shiba Fuji.

Van hilarische momenten waarbij een trein werd gevormd van het deelnemende team in combinatie met grote rubber banden en langlauf tafelen waarvan de hondjes wel heel erg opgewonden van werden tot ultieme uitdagingen waarbij over evenwichts balken moest worden gelopen bij de nodige slootjes welke waren geïntergreerd binnen het parcours. Ook de trekvlotten en de houten vlonders waarmee een bepaalde afstand gepeddeld moest worden, zagen er spectaculair uit voor de toeschouwer.

Dog Survival, een voor Simba’s Adventures nieuw evenement wat absoluut in 2017 een vervolg gaat krijgen. Met maarliefst twee teams van elk maximaal vijf personen.

Lijkt het jou leuk hier ook deel van uit te maken en durf jij deze uitdaging aan samen met jouw furry kanjer? Neem dan even contact met ons op via: info@simbasadventures.nl o.v.v. 'Simba's Adventures Survival Team'

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

AANMELDEN

Om alvast een impressie te kunnen krijgen wat je zoal kunt verwachten, nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum.

DOGSURVIVAL DORDRECHT 2016

DOGSURVIVAL ZEEWOLDE 2017

Elk teamlid ontvangt van Simba een leuk GRATIS T-shirt om tijdens de Dog Survival te kunnen dragen.

Durf jij het aan?...

Wordt ook FAN van Simba's Adventures Survival Team op Facebook #SimbasAdventuresSurvivalTeam

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel