Simba's Autumn Mystic

Autumn Mystic behoort samen met Bohemian Summer tot één van de XXL trails van Simba’s Adventures Dogwalks. De route loopt dwars door het schitterende duingebied tussen Bergen en Bergen aan Zee. Een waar ‘ticket to paradise’ voor elke natuurliefhebber én wandelfanaat.

Na een stevige klim waarmee deze wandeling start, wordt je al snel beloond met een adembenemend mooi uitzicht over het enorm uitgestrekte landschap van dit Noordhollands Duinreservaat. Een zandpad naar beneden neemt je vervolgens mee naar een nieuw avontuur, een nieuw Simba avontuur middenin de overweldigende kleurenpracht welke het seizoen rijk is.

Smalle, slingerende bospaadjes worden afgewisseld met fotogenieke vennetjes welke met de vroege ochtenddauw een bijna mystieke uitstraling krijgen. Evenals de dichtbegroeide oerbossen waarbij de takken als een waar kunstwerk letterlijk door elkaar heen kronkelen.

Dit alles afgewisseld met prachtige heidevelden brengt het pad je uiteindelijk naar het strand waar er, naar wens, een visje kan worden gegeten terwijl de honden een gezamenlijke groepsduik nemen in de verkoelende Noordzee.

Na een kleine kilometer langs de branding te hebben gelopen, vervolgen we onze weg via de glooiende duinen met pittoreske duinmeertjes ten zuiden van Bergen aan Zee. Hier hopen een glimp hopen op te mogen vangen van de aanwezige Schotse Hooglanders en/of de wilde paarden waarvan dit gebied de thuisbasis is.

Goede stevige wandelschoenen en enige hiking ervaring is bij deze wandeling een absolute pré. Zowel voor baas als voor de deelnemende viervoeter. Uiteraard worden er voldoende rustmomenten ingelast voor een fotomoment en drink- of snackpauze zodat Autumn Mystic absoluut toegankelijk is voor verschillende niveaus.

Ben je sportief aangelegd, houd je van uitdaging en avontuur? En vind je dit leuk om samen met een gezellige groep wandelvrienden en hun viervoeters dit avontuur aan te gaan?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Autumn Mystic’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S AUTUMN MYSTIC WALK 2021

FOTO'S AUTUMN MYSTIC WALK 2020

FOTO'S AUTUMN MYSTIC WALK 2019

FOTO'S AUTUMN MYSTIC WALK 2018

FOTO'S AUTUMN MYSTIC WALK 2017

FOTO'S AUTUMN MYSTIC WALK 2016

Wandel ook jij gezellig mee?

​Simba's eerst volgende Autumn Mystic vindt plaats op:

Zaterdag 5 oktober 2024 (nog 15 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn € 27,50 per persoon.

Inclusief:

​Avontuurlijke trail van circa 18 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

Toegang tot het Noord Hollands Duinreservaat

Autumn Mystic is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

AUTUMN MYSTIC OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel