Simba's Bohemian Summer

Bohemian Summer neemt je mee op reis door de prachtige heuvelachtige oerbossen, eindeloos uitgestrekte velden en spierwitte, bijna futurische ogende stuifduinen ten westen van het Noord Hollandse plaatsje Schoorl. Een paradijs voor elke natuurliefhebber.

Deze hoogzomerwandeling van Simba’s Adventures Dogwalks biedt je een circa 6 uur durend programma vol uitdaging en avontuur. Maar wat zeker niet vergeten mag worden is de absolute lay back en easy going touch wat dit concept kenmerkt en waarbij optimaal enieten in een ontspannen sfeer hoog in het vaandel staat. Kortom het ultieme bohemian gevoel.

En natuurlijk hoort bij dit feel good moment vol positive vibes een gezellige picknick op één van de mooie plekjes van deze trail. Hiervoor krijgt elke deelnemer zijn/haar eigen tapas pakket met koelelement mee in de rugzak welke volledig wordt verzorgd door de organisatie van Simba’s Adventures.

Ben je niet bang voor een beetje klimmen en dalen dan is deze allernieuwste trail van Simba’s echt iets voor jou. De Schoorlse Duinen biedt je een uitdagend terrein van maar liefst 1875 hectare met een zeer gevarieerd landschap. Ook vind je hier de hoogste (54 m) en breedste (5 km) duinen van Nederland. Laat je keer op keer verrassen door adembenemende uitzichten en de extreme uiterlijke veranderingen binnen dit buitengewone natuurgebied.

Met een totale lengte van circa 18 kilometer, is deze door Simba uitgezette route de langste welke wij momenteel aanbieden in ons wandelassortiment. Een goede stevige wandelschoen en enkele hiking ervaring is hierdoor een absolute pré. Echter worden er voldoende rustmomenten ingelast voor een fotomoment en drink- of snackpauze zodat Bohemian Summer absoluut toegankelijk is voor verschillende niveaus.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Bohemian Summer’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER 2021

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER 2020

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER 2019

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER 2018

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER 2017

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER 2016

FOTO'S BOHEMIAN SUMMER TRY OUT

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Bohemian Summer vindt plaats op:

Zaterdag 3 augustus 2024 (nog 15 plekjes)

De inschrijvingskosten zijn € 45,00 per persoon.

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 18 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

Volledig verzorgde picknick

Exclusief:

Drankjes

Geef bij je boeking aan of je gaat voor ons standaard vega plantpower arrangement of dat je liever kiest voor vlees.

Bohemian Summer is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

BOHEMIAN SUMMER OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel