Simba's Welcome 2024 with a New Years Toast

Een nieuwjaar moet natuurlijk toastend worden ingeluid! En hoe kan dat ook anders dan met een uitdagende wandeling van Simba’s Adventures. Een geweldige work out om de eventueel de wat aangekomen extra kilo’s van de feestdagen er weer vanaf te lopen, ter voorbereiding van een geplande wintersportvakantie of om gewoon lekker sportief bezig te zijn in een stukje beeldschone natuur.

Samen met misschien wel JOU gaan we een kersvers wandeljaar inluiden vol nieuwe avonturen met een prachtige trail als aftrap in het Noord Hollands Duinreservaat van Castricum waar de wandeling zich afspeelt.

Wat kun je verwachten?...

Het terrein beslaat ruim 5300 hectare grond waarvan we uiteraard onze gasten zoveel mogelijk willen laten zien. Er is hier een te gekke route voor je uitgezet in een zeer gevarieerd landschap met aanzienlijke hoogteverschillen. Eindeloos dicht begroeide en weelderige bossen wisselen elkaar af met bijna oneindig lijkende uitgestrekte duinvlaktes waar hier en daar een pittoresk meertje opduikt waarin de honden desgewenst een frisse Nieuwjaars duik kunnen nemen.

Iets waarvan je zeker niet verbaasd moet zijn om op je pad tegen te komen zijn wilde Exmoor pony’s en Schotse Hooglanders waarvan dit natuurgebied de woonplaats is. Behalve het Noordzee strand, wat we uiteraard ook even aandoen, is het daarom gevraagd onze honden in deze omgeving aan de lijn te houden.

Aan de rand van dit reservaat, met uitzicht op zee, vind je Club Zand waar we na afloop gezamenlijk op 2024 een borrel nemen onder het genot van diverse heerlijke tapas hapjes welke vers voor ons zijn klaar gemaakt.

Wil je samen met ons een genieten van een weer bijzondere wandeling in een mooi stukje natuur en proostend het nieuwe jaar ingaan?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. 'Simba's Welcome 2024’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

AANMELDEN

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S WELCOME 2021

FOTO'S WELCOME 2020

FOTO'S WELCOME 2019

FOTO'S WELCOME 2018

FOTO'S WELCOME 2017

FOTO’S WELCOME 2016

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende 'Welcome' vindt plaats op:

Zaterdag 13 januari 2024 (nog 10 plekjes)

De inschrijvingskosten zijn € 59,50 per persoon.

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 16 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

Toegang tot het Noord Hollands Duinreservaat

Tasty Finger Food op borrelplateau

Onbeperkt koffie/thee, frisdranken, huiswijnen en pilsener van de tap

Mini cocktail Scroppino of alcoholvrije cocktail 

Welcome 2024 is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

WELCOME 2024 OP FACEBOOK

De wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel