Simba

“It’s never too late to become what you might have been.

Follow your dreams.”

Mijn naam is Simba. 

Ik ben een herplaatste Shiba Inu en woon samen met mijn vrouwtje Angelique in Nederland. Op bijna zevenjarige leeftijd werd ik, door omstandigheden, genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe, warme omgeving en een gemoedelijk gezin om mijn verdere leventje te vervolgen.  

En daar was Facebook dat een oproep plaatste met mijn verzoek. Voor Angel was dit onmiddellijk liefde op het eerste gezicht maar ik hield tijdelijk gepaste afstand tot ik uiteindelijk, tijdens een derde afspraak, met een spontane kus van mij onze definitieve match heb bevestigd en hiermee het feit dat ik deze vrouw had gekozen om mijn verdere Shiba leven mee te willen delen.

A match made by heaven…

Ik ben ervan overtuigd dat alles op het perfecte moment én met een reden gebeurd. 

‘Shiba Inu’ een Japans hondenras waarop mijn vrouwtje jaren geleden verliefd werd, wordt veelal vergeleken met vossen…haar achternaam ‘Renard’ betekent ‘vos’ in het Frans. Mijn naam Simba, ‘Lion King’…haar sterrenbeeld is ‘leeuw’. Muzikant Prince, door wie zij iemand heeft ontmoet die de adverteerder op Facebook kent en wat erin resulteerde dat deze lieve vrouw mijn oproep in haar tijdlijn opviel. Is dit niet meer dan slechts toeval?!

Gevonden in een koude, lege loods samen met mijn vermoedelijke broer(s) en zus(sen) was ik als kleine pup direct al getekend met een rugzak voor de rest van mijn leven. Doordat ik misschien iets minder gesocialiseerd ben dan de gemiddelde hond is een flinke dosis geduld met mij absoluut geen overbodige luxe. En naast mijn enorme nieuwsgierigheid, kijk ik liever eerst even de zogenaamde kat uit de boom voordat ik besluit dat het tijd wordt om verder te gaan. Een aardige handleiding om mee om te leren gaan maar ik moet zeggen dat mijn vrouwtje het super doet!

Mijn karakter zoals Angel mij ziet: onafhankelijk, moedig maar voorzichtig, nieuwsgierig maar afwachtend, trots, eigenwijs, avontuurlijk, een echte DIVA, een heerlijke knuffelkont, zo lang als ik daar zin in heb en ik kan vreselijk lui zijn…IK?!...

Nu, enige tijd later, ben ik klaar voor nieuwe avonturen. En hoe leuk is het om dit avontuur samen aan te gaan, met jou als mijn fan. Samen met een gezellige roedel in de mooiste stukjes natuur die moeder aarde ons biedt tijdens de avontuurlijke outdoor evenementen van Simba's Adventures Dogwalks. En, iets waar misschien wel ieder (honden-)meisje van droomt, is er inmiddels zelfs een heuse Shiba kledinglijn die je in mijn eigen Simba webwinkel online kunt bestellen.

Simba
シンバ

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel