Simba's Hiking Anniversary

Met Simba’s Hiking Anniversary vieren we de dag waar ooit het prille begin van Simba’s Adventures is gestart, 19 April 2015. Een idee geboren uit enthousiasme om er op uit te trekken met een stel vrienden en bekenden in een mooi stukje natuur. Met of zonder hond, iedereen die ervan houdt om lekker actief bezig te zijn in een tegelijkertijd ontspannen omgeving is welkom!

Simba trakteert hierbij en neemt haar wandelvrienden GRATIS mee op avontuur in de duinen van Katwijk. Gezellig herinneringen ophalen met oude stamgasten maar ook zeker voor nieuwe wandelaars de uitgesproken gelegenheid kennis te maken waar Simba’s Adventures voor staat en de beleving van zo’n dagje ‘outdoor’ zelf eens te ervaren.

De trail van circa 10 kilometer start in het Panbos welke je, via een houten bosbrug op enige hoogte, al vrij snel in een meer open gelegen gebied brengt waar de Atlantikwall staat. Een restant van een in totaal meer dan 5000 kilometer lange verdedigingslinie uit de Tweede Wereldoorlog.

Na enige avontuurlijke, kronkelige paadjes komen we uit bij Hollands Duin. Een heuvelachtig duingebied met indrukwekkende waterpartijen welke zorgen voor een bijna schilderachtig plaatje en waar de honden desgewenst even pootje kunnen baden of een verfrissende duik kunnen nemen.

Dit gebied biedt tevens woongelegenheid aan een kudde Schotse Hooglanders welke we mogelijk op ons pad tegen kunnen komen. De wandeling is daarom op deze locatie dan ook aangelijnd voor de honden.

Aangekomen op het strand nemen we een korte pauze om onze viervoeters even de gelegenheid te geven te kunnen ravotten en zelf even bij te tanken met een meegebrachte snack en wat drinken.

Via de duinen wandelen we uiteindelijk weer terug richting de bossen van het zo geheten Pan van Persijn. Aangekomen bij de hoofdingang is er de mogelijkheid, naar eigen wens, gezellig met de roedel een hapje mee te eten in een gezellige oud Hollandse pannenkoekenboerderij welke aan de overkant ligt van het verzamel- en eindpunt van dit wandelavontuur.

Lijkt het je ook leuk om samen met Simba en onze roedel deze mooie trail te lopen?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Hiking Anniversary’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S HIKING ANNIVERSARY 2019

FOTO'S HIKING ANNIVERSARY 2018

FOTO'S HIKING ANNIVERSARY 2017

FOTO'S HIKING ANNIVERSARY 2016

FOTO’S SIMBA’S 1ST WALK 2015

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Hiking Anniversary vindt plaats op:

Zondag 21 april 2024 (nog 15 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn GRATIS!

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 10 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.

Exclusief:

Pannenkoeken én consumpties

Hiking Anniversary is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over het weekend worden geplaatst:

HIKING ANNIVERSARY OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding. 

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel