Veilig betalen bij Simba’s Adventures

 

Simba’s Adventures heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je, indien je kiest voor iDEAL – Creditcard  - Mister Cash / Bancontact of Sofort Banking doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving Mollie of PayPal om je online betaling direct te kunnen voldoen. Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken aan de hand van de gegevens die je vindt in de bestelbevestiging die je via de e-mail ontvangt.

Simba’s Adventures heeft géén inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Mollie en PayPal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptietechnologieën zodat je privacy voor 100% is gewaarborgd. 

 

Wij bieden de volgende betaalwijzen aan:

                                

 

 iDEAL (alleen voor Nederlandse bankrekeninghouders) 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 Creditcard (Mastercard / Visa)

Wanneer je kiest voor betaling met creditcard word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Hier kun je je creditkaartnummer, veiligheidscode en vervaldatum ingeven. Binnen enkele muisklikken is je bestelling afgerond. CreditCard gegevens zijn dus niet inzichtelijk voor Simba’s Adventures en je laat ook geen gegevens achter op onze website.

Over de veiligheid van betalingen via Creditcard

Sinds 2010 maakt Visa gebruik van 3-D Secure technologie. Onder de naam 'Verified bij Visa' heeft Visa haar 3-D Secure programma geïntroduceerd. Dit programma maakt het betalen op internet een stuk veiliger. Alle betalingen die via Visa verlopen met gebruik van 3-D Secure zijn gegarandeerd via Visa. 

Wat is 3-D Secure

3-D Secure vormt een extra stap bij het plaatsen van een bestelling die is bedoeld voor onze veiligheid en die van onze klanten. Jij wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat vóór de betaling eerst de identiteit van de kaarthouder wordt gecontroleerd. De controle vindt plaats tussen de uitgever van de creditcard en de creditcardhouder. Afhankelijk van de bank kan het een wachtwoord zijn, een pincode of een ‘one time pass’ code. Deze code wordt direct door de bank gecontroleerd. Bij twijfel, zal Mollie nooit de betaling goedkeuren en zullen wij verdere informatie van jou nodig hebben en contact met jou opnemen, dit alles in verband met jouw en onze veiligheid.

 PayPal of American Express

Bij Simba’s Adventures kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. Je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan Simba’s Adventures. PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al je gegevens veilig en privé. Als PayPal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen PayPal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je PayPal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf dit account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere PayPal partners wereldwijd. Ook kun je eenvoudig en gratis lid worden van PayPal. Je kunt trouwens ook met je creditcard betalen zonder je te registreren bij PayPal.

Hoe werkt PayPal?

Bij je aanmelding bij PayPal kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard registreren. Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard. Deze service is geheel gratis voor jou als gebruiker en je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om, indien gewenst, je geld snel en  eenvoudig weer terug te storten op je eigen bankrekening.

 Bancontact / Mister Cash (alleen voor Belgische bankrekeninghouders)

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 SOFORT Banking

Wanneer je betaalt met SOFORT Banking kun je veilig en direct betalen via een online overschrijving. Het werkt op basis van het internetbankieren. Om gebruik te maken van SOFORT Banking hoef je geen account aan te maken en is het ook niet nodig om je te registreren. Na je keuze voor SOFORT BANKING word je automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. Vervolgens selecteer je je bank en geef je je vertrouwde gegevens voor internetbankieren in. Tot slot geef je de overschrijving met een bevestigingscode vrij. Deze betaalmethode kan worden gebruikt door klanten afkomstig uit Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Zwitserland.

 Overboeking / Overschrijving binnen en buiten Nederland

Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de e-mail ‘betalingsvoorwaarden’ ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via tele- / internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vind je terug in de e-mail die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid. Vermeld s.v.p. altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt circa maximaal 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen, versturen wij je bestelling. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.

Let op! Vermeld altijd je bestelnummer, anders kunnen we je bestelling niet verwerken!

IBAN : NL26 INGB 0007 0361 26 t.n.v.  Simba’s Adventures
BIC code:  INGBNL2A
 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel