Simba’s Biesbosch Experience

Ontdekken, wandelen én varen samen met je trouwe viervoeter in een prachtige, veelzijdige omgeving omringt door water…veel water.

Het Nationaal Park van de Brabantse Biesbosch kenmerkt zicht door de vele eilandjes, polders, smalle, kronkelige slootjes, wilgenbossen maar ook een zeer uitgebreide flora en fauna. Met een beetje geluk is het zelfs mogelijk om vanaf het water grazende wilde Schotse Hooglanders te spotten.

Vanuit een gemoedelijke Brabantse jachthaven vertrek je per twee- of drietal en, natuurlijk niet te vergeten, de honden in een echte Canadese kano. Onderweg meren we een aantal keren aan om vervolgens per voet verder te gaan op ontdekkingstocht aan wal op één van de tientallen eilanden welke dit gebied rijk is.

Ook gaan we onder meer op zoek naar pittoreske strandjes waar we kunnen genieten van een zelf meegebrachte snack en/of drankje en de honden even heerlijk kunnen ravotten in het water.

Uit ervaring weten we dat een dergelijk gebied bijna altijd wel letterlijk in beweging is en dat je soms tegen onverwachte situaties aan kunt lopen. Een waterdicht draaiboek is daarom lastig om exact in te plannen. Creatieve oplossingen bedenken met de groep schept een band maar geeft ook zeker een extra dimensie aan het geheel.

Het wordt een dag vol avontuur met (misschien voor jou) nieuwe ervaringen. Dus ben je avontuurlijk aangelegd en houd je van wat spanning mis deze unieke belevenis dan niet!

Durf je de uitdaging aan en wil je deel uit maken van de Biesbosch Experience groep?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Biesbosch Experience’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van dit wandel en kano avontuur nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (1) 2019        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (1) 2018        

FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (2) 2019        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (2) 2018        

                                                                          FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (3) 2018        

FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (1) 2017        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (1) 2016        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (1) 2015

FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (2) 2017        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (2) 2016        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (2) 2015

FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (3) 2017        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (3) 2016        FOTO’S BIESBOSCH EXPERIENCE (3) 2015

Wandel en vaar ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Biesbosch Experience vindt plaats op:

Zaterdag 24 augustus 2024 (nog 12 plekjes beschikbaar)

Zondag 25 augustus 2024 (nog 12 plekjes beschikbaar)

Zondag 1 september 2024 (nog 12 plekjes beschikbaar)

De inschrijvingskosten zijn € 55,00 per persoon.

Inclusief:

Twee avontuurlijke trails van circa 5 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

Canadese kano plus peddels

Zwemvest

Biesbosch Experience is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

BIESBOSCH EXPERIENCE OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel