Simba's Go Safari + BBQ

Altijd al gedroomd om samen met je trouwe viervoeter erop uit trekken in een landschap waar bos maar ook de eenvoud én schoonheid van een Sahara - achtig decor samenkomen? Dan nu, Simba’s Wandeling ‘Go Safari’ op 20 juni aanstaande brengt je naar de “savanne van Soesterduinen” waarbij het lijkt je in Afrika te wanen. Maar dan in eigen land!...

We gaan ons middenin eindeloos, lang uitgestrekte zandvlaktes begeven met zo nu en dan een heuvel met imposante, kunstige naaldboompjes om even heerlijk in de schaduw bij te kunnen tanken. Neem daarom dan ook (weer) een kleine rugzak mee met daarin iets te snacken en te drinken voor jezelf maar uiteraard ook voor je trouwe maatje.

Omdat deze wandeling gepland is in de zomer, hebben we dit maal gekozen voor een vroege avondwandeling zodat de temperaturen wat aangenamer zijn voor onze hondenvrienden om te wandelen. En wie weet kunnen we, bij helder weer, dan ook tevens genieten van een prachtige zonsondergang in het zand of aan de bosrand.

Naast dat deze route bestaat uit een prachtig, fotogeniek, bijna on - Nederlands duingebied, wisselen we de trail door het mulle zand af met spannende ‘offroad’ bospaadjes waarbij een ook hier enig hoogte verschil gaan tegenkomen. Dus is goed schoeisel een must om te dragen.

Voor het ultieme ‘native’ gevoel is er voorafgaand aan deze avontuurlijke wandeling een eenvoudige BBQ waarbij we per vier- of zestal gebruik maken van kleine wegwerp BBQ’s. De locatie waar bij niet al te droog weer mag worden geBBQed ligt op zo’n twee minuten rijden van het gebied waar de wandeling is uitgezet.

Lijkt het je ook leuk om samen met Simba en onze roedel deze mooie trail te lopen?

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Go Safari + BBQ’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S GO SAFARI + BBQ 2020

FOTO'S GO SAFARI + BBQ 2019

FOTO'S GO SAFARI + BBQ 2018

FOTO'S GO SAFARI + BBQ 2017

FOTO'S GO SAFARI + BBQ 2016

FOTO’S GO SAFARI + BBQ 2015

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Go Safari + BBQ vindt plaats op:

Zaterdag 22 juni 2024 (nog 15 plekjes)

De inschrijvingskosten zijn € 45,00 per persoon.

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 8,5 km begeleid door 1-2 gids(-en) van Simba’s Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een PAWsome gezelschap.​

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

Volledig verzorgde BBQ

Exclusief:

Drankjes

Geef bij je boeking aan of je gaat voor ons standaard vega plantpower arrangement of dat je liever kiest voor vlees.

Go Safari + BBQ is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

GO SAFARI + BBQ OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel