Simba's Santa Walk for Shiba Rescue

Simba’s Santa Walk is een benefiet hondenwandeling speciaal georganiseerd ten bate van Shiba Rescue. Een organisatie wie bemiddelt tussen te herplaatsen Japanse rashonden en een mogelijk nieuw thuis bij een warm opvanggezin.

Zondag 13 december 2015 vond de allereerste editie plaats in het Leenderbos bij Leende. Een plaatsje in de buurt van Valkenswaard en onder de rook van Eindhoven.

Een betere locatie voor deze echte winterwandeling kunnen wij als organisatie ons niet wensen. Tijdens het uitzetten van de trail werden we dan ook aangenaam verrast door het plaatje wat ons ter plaatste werd voorgeschoteld. Want wat wil je nog meer dan een bos vol dennenbomen voor een hondenwandeling volledig in Kerstsfeer?!...

Dichtbegroeide bossen wisselen elkaar af met mooie waterpartijen en heidevelden. Simba’s Adventures heeft getracht een zo veelzijdig mogelijke route neer te zetten binnen een afstand welke voor een ieder in zijn of haar bereik ligt. Mede hierdoor is de ‘Santa Walk’ een waar familie evenement.

Als absolute kers op de taart voor deze bijzondere winter hondenwandeling en om van het geheel een hilarisch evenement te maken, krijgt elke deelnemende hond een leuke Kerstaccessoire aangeboden door Simba's Adventures Fashion om tijdens de wandeltocht te dragen.

Samen wandelen voor het goede doel met jouw eigen trouwe viervoeter in een gezellige en feestelijk gestemde Kerstroedel. Dat wil je toch zeker niet missen?!...

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. 'Simba's Santa Walk’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)
Ras hond(en)
Geboortedatum hond(en)
Geslacht hond(en)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO'S SANTA WALK 2019

FOTO'S SANTA WALK 2018

FOTO'S SANTA WALK 2017

FOTO'S SANTA WALK 2016

FOTO'S SANTA WALK 2015      

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's Santa Walk vindt het komende jaar plaats op:

Zondag 15 december 2024

De inschrijvingskosten zijn € 17,50 per persoon waarvan € 5,00 rechtstreeks wordt gedoneerd aan Shiba Rescue.

Inclusief: Avontuurlijke trail begeleid door 3- 5 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van de dag en heel veel fun in een te gek gezelschap!

Simba's Santa Walk is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

SANTA WALK OP FACEBOOK

Deze wandeling wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel