Simba's Müllerthal - Thru Hike

She has the soul of a gypsy, the heart of a hippie, the spirit of a fairy…

Soms zijn zaken met geen camera vast te leggen maar moet je dit zelf beleven, de sfeer van de omgeving proeven, het gevoel ervaren en je laten betoveren door het magische decor waarbij het lijkt honderden jaren terug te gaan in de tijd en je in een bijna surrealistisch landschap te bevinden als van Lord of the Rings. Torenhoge, bemoste bomen, indrukwekkende rots massieven waarin bijna overal wel een gezicht is te zien, nauwe kloof doorgangen en avontuurlijke, slingerende bospaden die worden afgewisseld met onregelmatige traptreden gemaakt uit grote keien die leiden naar een spannende grot. Dit alles omringd door een bijna geruisloze stilte in een gebied wat bol staat van eeuwenoude mythen en sagen.

Simba’s Müllerthal Challenge Thru Hike is een uitdagend 8-daags backpack avontuur voor de ervaren hiker die het outdoor leven ademt en wel een stootje kan verdragen.

Tijdens deze week wordt er een afstand afgelegd van ruim 125 kilometer rondom het betoverende Müllerthal. Een soort ieniemienie Thru Hike zeg maar.

In tegenstelling tot het 5-daagse programma Simba’s Müllerthal Challenge waarbij we werken met één basecamp trekken we nu, als echte nomaden, met onze tenten van camping naar camping. Per wandeldag zijn we zo’n 6-8 uur onderweg waarbij je je eigen crib en minimum aan bezittingen meedraagt op je rug.

Halverwege de week is er een verplichte rustdag voor baas en hond. Met als grote verrassing…een ééndaagse (luxe) overnachting in een echt hondenhotel waar een door je zelf samengesteld pakketje klaar staat met schone kleding en nieuw proviand voor de laatste drie etappes van deze missie.

Voor deze outdoor special van Simba's Adventures zijn slechts een beperkt aantal plekjes beschikbaar omdat we, in tegenstelling tot onze reguliere wandelingen, met een kleine groep werken. Wacht daarom zeker niet te lang met het maken van je boeking.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ’Müllerthal Challenge’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)

Geboortedatum deelnemer(s)

Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

Naam hond(en)

Ras hond(en)

Geboortedatum hond(en)

Geslacht hond(en)

BOEK NU

Durf jij de uitdaging aan?

Simba’s eerst volgende Müllerthal Challenge Thru Hike vindt plaats op:

Op aanvraag.

De inschrijvingskosten zijn € 625,00

Inclusief:

Zes avontuurlijke trails begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke foto reportage van de week en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder zijn bij dit arrangement inbegrepen:

8 Campingovernachtingen

1 trainings- en voorbereidingsdag in Nederland

Welkomstpakket Müllerthal

Informatiepakket op reis met de hond naar Luxemburg regels & wetgeving

Toolbox wandelen met de hond op avontuurlijk, bergachtig terrein vol natuurlijke obstakels

Exclusief:

Ontbijt, lunch en avondeten

Reis- en ongevallenverzekering

Reiskosten naar locatie

Houdt er rekening mee dat je bij deze outdoor activiteit zelf zorg draagt voor equipment als een goede, comfortabele backpack van minimaal 60 tot 70 liter, een lichtgewicht tent, slaapmatje, slaapzak en dergelijke. Onze gidsen adviseren je graag hierin.

GRATIS BAGAGE TRANSPORT

Lijkt zo'n rondtrekkend bestaan tijdens één van Simba's backpackavonturen in Luxemburg je helemaal geweldig maar is jouw lijf niet gemaakt om met zware bepakking velen kilometers af te leggen tijdens dergelijk intensieve tochten in de bergen dan hebben we goed nieuws. De mogelijkheid bestaat om je backback GRATIS per shuttle busje te laten vervoeren van accommodatie naar accommodatie. Zo kun je toch 100% de gypsy beleving ervaren maar dan net even op een iets relaxtere manier.

Deze hiking week wordt gesponsord door Farm Food Hondenvoeding.

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel