Simba's Into The Wild

De meest ultieme ‘wildlife experience’ die er is!

Simba’s Into The Wild is een avontuur in de Nederlandse wildernis waarbij er, naast het lopen van een uitdagende maar gevarieerde trail, de absolute nadruk ligt op het spotten van…WILD…

Deze wandeling kenmerkt zich door een route waarbij we al struinend letterlijk de wildernis in trekken op zoek naar onder andere herten, vossen en ander wild. Geen saaie, bestaande wandelpaden maar op avontuur via een eigen gemaakte off road trail die je meeneemt naar de mooiste plekjes van dit reservaat. Weliswaar zonder de honden maar een belevenis die je niet gemist mag hebben.

Dwars over uitgestrekte vlaktes waarbij we diverse duintoppen gaan trotseren en je na een dergelijke klim wordt getrakteerd op een adembenemend uitzicht. Maar ook verwilderde bossen met hier en daar een omgevallen boom die het pad doorkruist en een keur aan kanalen maken deel uit van deze wandelroute vol onverwachte verrassingen.

Kortom, een onvergetelijke ervaring die je MOET hebben beleefd.

Into The Wild is een safari in eigen land waarbij vooral het damhert centraal staat. Een vrolijk voorbij huppelend jong kalf met een hoog Bambi gehalte of juist een wat ouder mannetje met statig gewei wat heerlijk relaxed in de schaduw ligt van een kunstig boompje. Dit alles kun jij tegenkomen. Maar ook kuddes rennend op gepaste snelheid over het uitgestrekte duingebied waar jij middenin loopt valt binnen de mogelijkheden. Om maar niet te zwijgen van de rijkelijk gekleurde ijsvogels welke een absoluut cadeautje om te mogen zien.

In tegenstelling tot alle andere wandelingen van Simba’s Adventures wordt er tijdens ‘Into The Wild’ gewerkt met een kleine, besloten groep van maximaal 8 personen inclusief onze eigen crew. Zorg er daarom voor dat je jouw ticket op tijd hebt geclaimed en zo ook deel uit kan maken van Simba’s nieuwe groep ‘wild – hikers’.

Simba's Into The Wild zijn wandelavonturen zonder honden. Dit heeft te maken met het wildspotten én omdat er geen honden zijn toegestaan in dit natuurgebied.

Aanmelden kan via: info@simbasadventures.nl o.v.v. Simba's ‘Into The Wild’

Vermeld hierin de volgende gegevens:

Naam deelnemer(s)
Geboortedatum deelnemer(s)
Mobiele tel.nr.: deelnemer(s)

BOEK NU

Om alvast een goede indruk te kunnen krijgen van deze wandeling nodigen we je graag uit om eens een kijkje te nemen in ons online fotoalbum:

FOTO’S SIMBA’S INTO THE WILD 2016 (5 mei)

FOTO’S SIMBA’S INTO THE WILD 2016 (19 juni)

FOTO’S SIMBA’S INTO THE WILD 2016 (17 juli)

Wandel ook jij gezellig mee?

Simba's eerst volgende Into The Wild vindt weer plaats op:

Op aanvraag.

De inschrijvingskosten zijn € 25,00 per persoon.

Inclusief:

Avontuurlijke trail van circa 15 kilometer begeleid door 1-2 gidsen van Simba's Adventures Dogwalks, een leuke fotoreportage van het weekend en heel veel fun in een PAWsome gezelschap!

Verder is bij dit arrangement inbegrepen:

Toegang tot het Noord Hollands Duinreservaat

Into The Wild is ook terug te vinden op Facebook waar alle laatste updates over de dag worden geplaatst:

INTO THE WILD, WINTER WONDERLAND OP FACEBOOK

INTO THE WILD OP FACEBOOK

INTO THE WILD, CALL OF THE DEERS OP FACEBOOK

Onze gidsen zijn opgeleid aan de Martin Gaus Academie waarbij vakgebieden als rassenkennis, roedelgedrag én EHBO voor honden zijn behandeld. Tevens bezitten zij een officieel Europees erkend certificaat voor EHBO Outdoor welke is verstrekt door het EHBO College te Amersfoort.

 

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel