Disclaimer

 

Disclaimer voor www.simbasadventures.nl, .com en .eu

Simba’s Adventures (Kamer van Koophandel: 64461874) zet zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website gepresenteerde artikelen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Simba's Adventures behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover vooraf een mededeling te hoeven doen.

Specifiek voor prijzen en andere inhoudelijke informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en/of typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan geen overeenkomst worden geclaimd met Simba's Adventures. Ook voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Simba's Adventures nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Simba's Adventures kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor (kleur)afwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende aangeboden producten, teksten en logo’s liggen bij Simba's Adventures. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Simba’s Adventures.

Tot slot

Mocht je na het lezen van deze disclaimer nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar: info@simbasadventures.nl.

Simba’s Adventures kan van tijd tot tijd, en indien nodig, de disclaimer aanpassen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.

Simba's Nieuwsbrief

Meld je aan voor Simba's nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. € 5,00.
Aanmelden
© 2015 - 2024 Simba's Adventures | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel